AvainAppis / Geniem

Avainhallinta ei voisi olla helpompaa - AvainAppis

Luovuta ja vastaanota avaimia helposti mobiilisovelluksen avulla. Tiedät nopeasti, kenellä avaimet ovat. Ota yhteyttä ja sovi esittely!

Ota yhteyttä

Miten avainhallinta tapahtuu AvainAppiksella

Avainhallinta ja toimintalogiikka AvainAppiksessa

Yrityksesi AvainAppiksessa hallitset avaimia, avainkaappeja, käyttäjiä, asiakkaita, kohteita ja toimialoja. Kaikkia tietoja hallinnoidaan selainkäyttöisessä hallintakäyttöliittymässä ja kätevä mobiilisovellus mahdollistaa avainten luovutuksen ja vastaanottamisen kentällä työntekijöiden toimesta.

AvainAppis toimintalogiikka

Käyttäjäroolit AvainAppiksessa

Yritykselläsi on yksi tai useampi pääkäyttäjä, joka käyttää pääasiassa selainkäyttöliittymää sekä hallitsee kaikkia yrityksesi tietoja ja avaimia. Toimialan pääkäyttäjän, joka voi olla vaikkapa palveluesimies, ja työntekijän käyttöoikeudet rajataan toimialan (esim. Kiinteistönhuolto / Helsinki) perusteella.

AvainAppis käyttäjäroolit

Asiakkaat ja toimialat AvainAppiksessa

Yrityksesi käytössä olevat avaimet liitetään asiakkaidesi kohteisiin ja näin tiedetään kunkin avaimen käyttökohde. Asiakkaillesi valitaan toimiala tai useampi, minkä perusteella kunkin toimialan pääkäyttäjät ja työntekijät ovat kytköksissä vain tiettyihin asiakkaisiin.

AvainAppis asiakkaat ja toimialat

Avainhallinta AvainAppis-mobiilisovelluksessa

Yrityksesi työntekijät käyttävät vain AvainAppis-mobiilisovellusta, jolla he voivat vastaanottaa ja luovuttaa avaimia kentällä kätevästi toiselle työntekijälle tai toimialan pääkäyttäjälle. Vaihtoehtoisesti he voivat palauttaa päivän päätteeksi avaimen avainkaappiin.

AvainAppis mobiilisovellus

Minkälaisille yrityksille AvainAppis sopii?

AvainAppis on selkeä rekisteri avaimista ja käyttäjistä, joka soveltuu muun muassa organisaatioille tai palveluyhtiöille, joilla on suuri henkilöstömäärä ja useita kohteita hallinnassaan. Käyttäjämäärän mukaan porrastettu hinnoittelu mahdollistaa sovelluksen käyttöön ottamisen myös pienemmässä palveluyhtiössä.

Yleisimmät toimialat

  • siivous
  • kiinteistöhuolto 
  • ympäristöpalvelut 
  • isännöinti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai vaikkapa soita Henrylle!


Ota yhteyttä ja pyydä AvainAppis-esittely

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.

Onko sinulla kysyttävää?

Petri Siltala Geniem

Petri Siltala

Sales Controller

Petri vastaa AvainAppikseen liittyviin kysymyksiin mielellään. Laita rohkeasti viestiä tai soita!

041 506 2462