24.1.2015

Lupapiste.fi sivusto

Lupapiste

Responsiivisuus

Web-kehitys

Lupapiste on info- ja opastussivusto Solitan ja Ympäristöministeriön Lupapiste -palvelulle. Sivusto lähti asiakkaan toimittamasta layout-suunnitelmasta, joka toteutettiin responsiivisena WordPressin päälle. Hallittavuuden kannalta valittiin Advanced Custom Fields -laajennus, jonka avulla sivuston sisältöä on helpompi hallita. Lupapiste -sivuston kehittäminen jatkuu edelleen. Sivuston kehityksessä käytettiin Geniemin WP Cloudin -kehitysympäristöä, jossa kehitys tapahtuu Vagrantin avulla ja deployment tehdään Capistranolla. […]

Lupapiste on info- ja opastussivusto Solitan ja Ympäristöministeriön Lupapiste -palvelulle. Sivusto lähti asiakkaan toimittamasta layout-suunnitelmasta, joka toteutettiin responsiivisena WordPressin päälle.

Hallittavuuden kannalta valittiin Advanced Custom Fields -laajennus, jonka avulla sivuston sisältöä on helpompi hallita. Lupapiste -sivuston kehittäminen jatkuu edelleen. Sivuston kehityksessä käytettiin Geniemin WP Cloudin -kehitysympäristöä, jossa kehitys tapahtuu Vagrantin avulla ja deployment tehdään Capistranolla. Versionhallintaan käytetään Gitlabia.

ss_lupapiste