Etätyön taivas

OfficeAbroad – Aurinkoista palvelukehitystä palmujen alla

OfficeAbroad yhdistää huvin, hyödyn ja yhteistyön. Joka vuosi kasvava tiimimme suuntaa kohti etelän lämpöä tutustumaan toisiimme, kehittämään uusia innovatiivisia työtapoja ja hiomaan yhteistyön malleja.
OfficeAbroad-Croatia-2017

Porukka yhteen paikkaan

Tulevaisuuden ja meillä nykyisyyden tiimit ovat hajallaan. Meillä tehdään töitä asiakkaalla, toimistolla ja etänä. Meitä löytyy Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Kotkasta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Porista, Tukholmasta ja Skellefteåsta. OfficeAbroad on tilaisuus viettää uusien ja vanhojen kolleegoiden kanssa aikaa. Viikko yhdessä antaa mahdollisuuksia tutustua aivan toisella tavalla kun yksittäiset illanvietot.

Sisäisten prosessien kehitys

OfficeAbroadilla ei pääosin tehdä asiakasprojekteja vaan kehitetään firman toimintatapoja. Koodarit luovat uusia kehyksiä ja tutustuvat uusiin teknologioihin. Viikon mittaisen ”Hackathonin” tavoitteena on tuottaa julkaisukelpoisia tuotoksia avoimen lähdekoodin alla. Kehitämme myös projektimalleja, firman strategiaa ja kaavoitamme suuntaviivoja seuraavalle vuodelle.

Otetaan ilo irti yhdessä

Viisi päivää duunia ja kaksi päivää lomailua. Pari päivää tutustumista kohteeseen joko sukeltelemalla, vuokraamalla auto ja ajelemalla lähikyliin tai ihan vaan poolilla paistattelua. Sen voit itse valita.

officeabroad-retki

”OfficeAbroad rakentaa firman kulttuuria ja tarjoaa mielettömän työkalun yhteiseen tekemiseen”

Tuomas Kumpula, CEO

Haluatko mukaan kyytiin?

Tule mukaan osaksi seuraavaa reissua ja pistä hakemusta sisään!

Hyppää kyytiin