pinkiponki

Elämyksiä ja sovelluskehitystä suurella sydämellä

Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät. Työntekijät tekevät Geniemistä huumorintajuisen, kekseliään, ja mielenkiintoisen paikan työskennellä.

Haluaisitko työpaikkaan, joka saa sinut hymyilemään yhtä leveästi niin maanantaina kuin perjantaina?

Oletko palvelumuotoilusta, designista tai ohjelmistokehityksestä syttyvä tai jo syttynyt henkilö, joka palaa halusta näyttää kyntensä vaativissa projekteissa?

Siinä tapauksessa saatamme olla etsimäsi yhteisö. Suomen nopeimmin kasvavien ohjelmistoyritysten joukkoon kuuluvana pidämme sinustakin hyvää huolta.

Omille urille

Tarjoamme mahdollisuuden urakehitykseen omien taitojen ja kiinnostusten kohteiden mukaisesti sekä osallistamme työntekijät päätöksentekoon. Työn ohessa opiskelu onnistuu joustavasti, ja siihen kannustetaan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin, seminaareihin ja workshoppeihin.

tulisitko-meille

Geniem Lifestyle

Teemmepä töitä, harrastamme tai käymme lounaalla - teemme sen porukalla. Meidät näkee yhdessä myös vapaa-ajalla aamiaisten, mökkireissujen, peli-iltojen ja sulkapallovuorojen merkeissä. Geniemillä arvostetaan huumorilla höystettyä reipasta työntekoa, jonka kuulee nauruna ja näkee työntekijöiden aktiivisena kanssakäymisenä.

Geniem Lifestyle

OfficeAbroad

Vuosittainen noin viikon mittainen ulkomaanmatka koko työyhteisölle. Keräämme kimpsut ja kampsut, suuntaamme auringon alle koodaamaan sekä pohtimaan suuntaa tulevalle vuodelle. Keräämällä jengin kasaan, saamme aikaan hienoja tuloksia sekä ikimuistoisia hetkiä.

officeabroad-retki

Mitä odotamme sinulta?

Työntekijänä haluamme sinun kehittyvän työssäsi. Janoat mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset hyödyntämään uusia teknologioita. Olet utelias, opettelet uutta ja jaat osaamistasi myös toisille.

Meillä ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä. Jokainen kirjoittaa koodinsa omalla tavallaan yhteistä tyyliä noudattaen. Hannun sanoin: “Olemme täynnä innovatiivista ajattelua, joskus jopa liiaksikin!”

WordPress-tiimi

Etusi Geniemiläisenä

Tapahtumat

Pidetään hauskaa ja kehitetään yhdessä mm. Office Abroadin ja DevFridayn merkeissä.

Vapaasti valittavat työvälineet

Mitä tarvitset? Sen saat! Tarjoamme myös vastamelukuulokkeet ja Spotify Premiumin

Etätyö ja joustavat työajat

Pidätkö säännöllisestä työajasta konttorilla aamukahdeksasta neljään? Emme mekään!

Oma luottokortti

Haluatko testata uutta ohjelmistoa tai ostaa jäätelön? Jos se tekee työstäsi mielekkäämpää, niin anna mennä!

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Koskaan ei tiedä, mitä voi sattua, me pidämme sinut turvassa vapaa-ajallakin.

Parempi työterveys

Heltti pitää meidät terveinä ja virkeinä. Meillä on myös mahdollisuus käydä fysioterapeutilla, jos ei WorkRelax-hierontatuoli riitä.

Parkkipaikka tai bussikortti

Hoidamme sinulle parkkipaikan pienellä omavastuulla, jossa autosi voi levätä työpäivän ajan.

Lounas- tai kulttuuri- ja liikuntaetu

Kannustamme aktiiviseen elämään ja haluamme toki sinun myös syövän säännöllisesti ja terveellisesti.

Vapaa-ajan liikuntaryhmät

Innokkaat pääsevät haastamaan työkaverit sählyssä ja sulkapallossa, firman tarjoamilla vuoroilla.

“On tärkempää, että työntekijöillä on hyvä olla ja he viihtyvät työssään, kuin se, että firmalle tulee tulosta. Tulos tulee tyytyväisten työntekijöiden kautta.”

Tuomas Kumpula, CEO

Tule meille töihin!

Jos innostuit lukemastasi sinusta voisi tulla hyvä geniemiläinen. Haluaisimme kuulla sinusta lisää vapaamuotoisen hakemuksen muodossa, jonka voit lähettää osoitteeseen rekry@geniem.com tai jos CV:n päivitys ja hakemuksen nakuttelu nyppii voit olla suoraan Essiin yhteydessä ihan vaikka laittamalla whatsappia numeroon 050 4368 626. Viihtyvyys taattu!

Avoimet työpaikat